
Istnieje kilka typowych błędów Właściciel restauracji sprawiają, że
będziemy chcieli, aby uniknąć. Mogą to być problemy, które po prostu
nie podano wiele myśli do. Jednak mogą one znacznie
wpływ na zyski dla firmy. szczęśliwsi
klienci, tym więcej mają zamiar wrócić.
Będą one również chcą niech inni wiedzą o ich wielki
Doświadczenia w swojej restauracji.
Zbyt wiele restauracji instrukcja koncentrować na wystrój zbyt
opracować. W rezultacie może to wydaje się być przepełniony. Twój
goście polubią prostszy wygląd w większości przypadków, i to
pozwoli im skupić się na ogólnej atmosferze. one
będą bardziej zainteresowani, jak wygodne fotele są ich
Następnie, co zostało umieszczone na ścianach im przyjrzeć.
Jest to miły gest, aby obie tabele i kabiny w twojej
restauracja. Upewnij się, że klienci otrzymują do wyboru, który z nich są
chcą siedzieć choć zamiast gospodyni nakazujące go.
Niektórzy ludzie nie zmieścić się w kabinie. Będziesz
także niektórzy ludzie wolą je z dziećmi, jak to
zmniejsza szanse na ich uzyskanie w dół i zastanawiasz
na około.
Twój zespół powinien upewnić się, że starannie wytrzeć tabele
tak, że nie są lepkie. To jest naprawdę irytujące, kiedy
skończyć siadając i jest coś przyklejone do
stół. Nawet jeśli pracownicy prawdopodobnie bardzo zajęty, muszą
zwrócić szczególną uwagę na takie szczegóły.
Klienci będą oczekiwać przyjazny personel, który można łatwo
ich potrzeb. Twoi pracownicy są tam do reprezentowania
restauracji, więc upewnij się, że są one wygodne interakcji
z ludźmi. Te, które są zbyt nieśmiali mogą natknąć się nie
korzystających z tego, co robią. Upewnij się, że pracownicy
rozumie powody, dla których potrzebują, aby naprawdę mile widziane
Goście restauracji.
Twój zespół potrzebuje aranżacja sklepu spożywczego również stale sprawdzać klientów,
Artykuł napisany przez: saw palmetto